Coronavirus - update 24 maart 2020

Corona

Met dank aan de flexibiliteit van onze medewerkers en leveranciers, kunnen we tot op heden onze klanten nog steeds bevoorraden. Onze werking wordt immers regelmatig gewijzigd, rekening houdend met de adviezen van de overheid. Het hoeft geen betoog dat dit, gezien de steeds wijzigende omstandigheden, geen sinecure is.

Om operationeel te kunnen blijven, hebben we echter een 'crisispolicy' ingevoerd voor wat betreft het succesvol afleveren van onze bestellingen:

  • U kunt uw bestelling vanaf heden op ons hoofdkantoor te Beerse komen afhalen: in samenspraak met uw account manager zetten we het order klaar buiten onze poort op een door u gekozen tijdstip, waarbij u deze kunt afhalen zonder contact met onze medewerkers.
     
  • Indien u de zending wilt ontvangen per koerier, vragen wij u rekening te houden met de volgende wijziging: GLS heeft beslist dat niet-geleverde zendingen na de eerste leverpoging retour worden gestuurd op kosten van de afzender. Dit om geen overbelasting te krijgen van hun magazijnen door stockage van niet-geleverde pakketten en pallets. Verder kan men momenteel ook geen exacte leverdatum beloven, door onderbemanning bij het personeel van GLS kan dit een paar dagen uitlopen.
    ​Deze maatregelen verschuiven echter het probleem naar ons warehouse en om onze continuïteit te kunnen blijven garanderen, hebben wij daarom een drastische wijziging moeten doorvoeren:
  1. We verwerken pas uw order indien u akkoord gaat dat uw order mag verzonden worden én dat u aanwezig bent of instructies geeft via de GLS-mail voor goede ontvangst.
  2. Aangezien wij ook de exacte leverdatum niet kunnen bevestigen op voorhand, gelieve bij voorkeur de optie leveren zonder handtekening aan te duiden en in te vullen in de GLS-mail die u zult ontvangen, dit geeft de meeste zekerheid. Voorzie een veilige plaats om te leveren.
  3. Eventuele extra kosten door zendingen die toch terugkomen naar ons, worden aan de bestemmeling doorbelast.

We hopen op uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en wensen u veel sterkte én een goede gezondheid toe in deze moeilijke tijden.

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons