Over ons

Ropaman

Ropamate is een dynamisch bedrijf dat zich de afgelopen jaren heeft geprofileerd op gebied van kitten en verlijmingen in de gehele Benelux. In samenwerking met onze partners beschikken wij over een laboratorium waar onze kwaliteit elk moment van de dag gecontroleerd wordt. Onze producten worden onder de norm ISO9001 gefabriceerd.

Samen met ons assortiment kwaliteitsproducten en onze gedegen kennis zijn wij in staat u een compleet gamma aan te bieden. Maar niet alleen onze producten staan centraal, onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Ropamate International
Tel: +32 (0)14 415055
Fax: +32 (0)14 415056

 • Professioneel

  Actief in het B2B circuit, richten we ons tot professionele eindgebruikers in verschillende sectoren. We bieden eenvoudige oplossingen met professionele producten.

 • Compleet assortiment

  Onze specialiteit: chemische producten voor onderhoud, montage, verlijmen en afdichten. Onze vakkennis en ervaring krijgt u er gratis bovenop.

 • Innoverend ondernemen

  Blijven vernieuwen is ons streefdoel, bouwend op onze jarenlange ervaring, ons verkoopsysteem en de hoge kwaliteit van onze producten. We investeren vandaag in oplossingen voor morgen.

 • Advies op maat

  Onze innoverende projectsystemen, oplossingsgerichte aanpak en toonaangevende technische ondersteuning maken het verschil. Uw vertrouwen is onze motivatie.

 • Snelle service

  Dankzij onze snelle reactie en korte levertijden hoeft u niet te wachten, u wordt onmiddellijk geholpen. We zijn efficiënt, flexibel en altijd bereikbaar.

 • Persoonlijk contact

  Geniet van een persoonlijke service en onze langetermijnvisie. Op ons kunt u bouwen, we zijn pas tevreden als u dat bent.

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons