Werken bij Ropamate

We zetten in op regionaal werk met een hoge autonomie. Naast de sales– en productopleidingen ondersteunen we de persoonlijke ontwikkeling met toegewijde fieldcoaching. Motiveren doen we met een stimulerende appreciatie en een aantrekkelijk commissiestelsel.

Met onze kwaliteitsproducten, korte communicatielijnen en een servicegerichte hands-on-mentaliteit gaan we als mensen-mens voor een uitstekende klantenrelatie. Ben je gepassioneerd door de job en wil je later nog een stap verder gaan? Wij bieden een duidelijk carrièretraject met doorgroeimogelijkheden.

 

Klaar om samen aan je carrière te bouwen?

Maak kennis met onze collega Mick! Als startend vertegenwoordiger bij Ropamate vertelt hij je graag meer over zijn job en ervaring bij Ropamate.

Wil jij net zoals Mick ook aan de slag als vertegenwoordiger?

Solliciteer dan vandaag nog voor de job in jouw regio.

Vacatures

 

Word jij onze nieuwe collega?

 

Shot 2

Breng schot in jouw carrière...

Om samen naar de toekomst te groeien begeleiden we je naar het steeds beter worden in de job. Naargelang jouw talenten en interesses gebeurt dit in verschillende stappen met jouw persoonlijk ontwikkelingsprogramma als leidraad. Graag stimuleren wij je groei en vertalen dit dan ook naar persoonlijke voordelen, zoals een hoger brutoloon, extra vakantiedagen...

Voor wie kan, wil en durft maken we ook de weg vrij om persoonlijke doelstellingen dichterbij te brengen. Hier kunnen ons aantrekkelijk commissiesysteem en doorgroeimogelijkheden een flinke duw in de rug geven.

Gezien we een financieel gezond groeibedrijf zijn, blijven we in mensen investeren, wat de toekomst ook brengt!

Klaar om samen aan je carrière te bouwen?

 

 

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons