DCA versterkt vakmanschap met in-house RCS opleiding

Inhouse Rcs Opleiding Dca

Naast onze RCS Top Team trainingen in eigen opleidingscentrum organiseren wij op vraag ook in-house opleidingen bij bedrijven. Onlangs organiseerden we zo’n opleiding bij bouwbedrijf DCA te Olen. De focus hierbij lag vooral op onze vloeibare waterafdichting bij fundering en daken, maar ook ons projectsysteem rond gevelbekleding kwam aan bod.

De opleiding werd gegeven voor 35 ploegbazen en bestond uit twee delen: een theoretisch gedeelte en een praktijkgedeelte waarin de ploegbazen zelf het aanbrengen van de RCS producten konden ervaren. Dankzij de maquettes die DCA had voorzien konden diverse toepassingen van onze RCS producten gedemonstreerd worden binnen de verschillende projectsystemen. 

Als een ervaren totaalpartner voor bouwprojecten met meer dan 50 jaar vakmanschap, garandeert DCA al haar opdrachtgevers de juiste technologieën en beste service voor elk bouwproject. Met de in-house RCS training bij DCA bewijst het bedrijf nogmaals haar toewijding om kwaliteit hoog te houden en te investeren in de opleiding van haar medewerkers. 

Hoe kan een in-house RCS opleiding bijdragen aan het succes van jouw bouwprojecten?

Om de hoogste kwaliteit te garanderen, is een correcte verwerking van onze RCS producten essentieel. Net daarom is het voor ons van groot belang onze partners van de juiste technische ondersteuning te voorzien. Standaard bieden wij steeds persoonlijke begeleiding bij de opstart van een eerste project en daarnaast organiseren wij op verschillende tijdstippen doorheen het jaar ook onze RCS Top Team trainingen in eigen opleidingscentrum. Maar werk je net zoals bij DCA met een groot team? Dan is een in-house RCS opleiding misschien een betere optie. 

Benieuwd hoe wij met op maat gemaakte RCS trainingen jouw team naar een hoger niveau kunnen tillen?
Stuur dan jouw aanvraag door naar opleidingen@ropamate.com of neem contact op met jouw vertegenwoordiger.

Met onderstaande fotoreportage blikken we alvast terug naar een geslaagde avond bij bouwbedrijf DCA. 

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons