In-house RCS opleiding bij bouwbedrijf Artem

Groep Van Roey Artem

Collega's Maarten en Nick hebben onlangs, in samenwerking met onze partner Ropatech, een succesvolle in-house opleiding verzorgd voor bouwbedrijf Artem. Tijdens deze opleiding kwamen verschillende projectsystemen voor waterdichting aan bod. Na een korte theoretische introductie werd de opgedane kennis meteen omgezet in de praktijk.

Als onderdeel van Groep Van Roey zet Artem met deze trainingssessie verder in op het versterken van de kennis over waterdichting binnen hun organisatie, een cruciaal aspect voor de duurzaamheid en kwaliteit van hun bouwprojecten. Van de technisch directeur en de coördinator dienst nazorg tot diverse werf- en projectleiders, de interesse van de Artem-collega’s was groot.

Bij Ropamate staat kwaliteit voorop. Het organiseren van praktijkgerichte opleidingen in samenwerking met bouwbedrijven is voor ons een belangrijk onderdeel van het waarborgen van deze kwaliteit. We trokken dan ook met plezier richting Dessel om voor Artem deze in-house opleiding te verzorgen.

Met onderstaande fotoreportage blikken we terug op een succesvolle training bij Artem rond onze waterdichtingssystemen, van kelder tot dak.

Kunnen jouw medewerkers ook een opleiding in vloeibare waterdichting gebruiken?

Schrijf je dan in voor een van onze eerstvolgende RCS-trainingen of stuur een mail naar opleidingen@ropamate.com om de mogelijkheden voor een in-house opleiding bij jullie bedrijf te bespreken.

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons