Terugblik RCS Top Team - februari 2023

Img 20230216 083737

Onze RCS Top Team training was opnieuw een groot succes! Onze deelnemers waren zowel klanten die reeds met onze producten werken als vakspecialisten die voor de eerste keer kennismaken met vloeibare waterdichting. Uit de feedback die we mochten ontvangen blijkt dat de opleiding heel leerrijk was, ook voor degenen die al jaren met onze producten werken.

Na een theoretische toelichting begeleidde projectmanager Pedro Maekelberg onze deelnemers doorheen de praktische aspecten van onze verschillende projectsystemen. Van het waterdicht maken van funderingsaanzetten tot het duurzaam herstellen van daken.

Bovendien demonstreerden onze experts de efficiëntie van Quick Bond, onze verlijmende kit die geschikt is voor verschillende materialen gevelbekleding zoals o.a. volkern, vezelcement en natuursteen.

Heb je onze training gemist en wil je er de volgende keer graag bij zijn?

Schrijf je dan in op onze 2-maandelijkse nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van toekomstige sessies. En als je niet kunt wachten tot de volgende training, neem dan gerust contact met ons op. Onze collega's staan klaar om je te helpen!

Met onderstaande video blikken wij terug op een reeks boeiende en gevarieerde RCS Top Team sessies. 

Onze account managers komen graag bij u langs met advies op maat van uw project of toepassing.

Contacteer ons